Fitness boekel
We gaan eerst een gratis proefles doen om erachter te komen of Personal Training iets voor jou is. Als het je bevalt, dan gaan we een aantal metingen doen om de basis op papier te krijgen. We meten je kracht, conditie en lichaamssamenstelling (BMI). Vervolgens bepalen we je doelstelling en hoe vaak je daarvoor komt trainen. Dit kan bijvoorbeeld 1 of 2 keer in de week zijn, maar vaker is uiteraard ook toegestaan. Ook de samenstelling van de training bespreken we. Welke oefeningen zijn belangrijk om jouw doel te halen? Welke oefeningen vind je leuk of misschien juist echt niet prettig? Zijn er oefeningen die je niet kunt doen vanwege een blessure? Dit neem ik allemaal mee in jouw les, die dus volledig op maat is.

Train en verdien je sportabonnement terug
Trainingen bij fitness boekel vinden plaats in de prachtige fitnessruimte van Fitnessclub boekel, dit bevindt zich in het Van der Valk hotel.
Op het moment dat je trainingen gaat volgen via fitness boekel, wordt er een abonnement afgesloten voor jou zodat je onbeperkt toegang hebt tot de fitnessclub en alle bijbehorende faciliteiten (groepslessen, sauna, zonnebank, etc.). De kosten hiervan kun je gedeeltelijk of helemaal terugverdienen middels het Steady Sport loyaliteitsprogramma. De hoogte van jouw korting is afhankelijk van hoe vaak je training volgt per maand. Klik hier voor meer informatie over dit loyaliteitsprogramma.

fitness boekel

V10 – 100