Fitness Bladel
Fitness Bladel biedt een gloednieuwe high-performance thuisbasis voor een van de meest stijle buurten van Bladel en omstreken. Met opgeheven ervaringen, een verbluffende clubruimte en ongeëvenaarde voorzieningen, zal de lat voor wat mogelijk is nooit hetzelfde zijn.

Groeps fitness lessen
Meer dan alleen maar trainingslessen, fitnesslessen bij Sportivalife zijn ervaringen. Gemaakt en ontwikkeld door de beste geesten van de sector.

Tier X
De toekomst van Personal Training is aangebroken en het wordt Tier X genoemd. Onze meest gekwalificeerde coaches zetten zich in om je te helpen je oneindige potentieel te realiseren via lifestyle management, in en uit de club. Dit is onbeperkt trainen.

Maak het onmogelijk mogelijk
Dat kan en je zal. Met de juiste fitness bladel personal trainer bent u partners in het onmogelijke. Samen doorbreek je records, breek je muren af en ontgrendel je het buitengewone. Bij elke stap wordt je gedreven door gepassioneerde trainers, ondersteund door de nieuwste wetenschap en ons toonaangevende fitnessinstituut. Ons programma. Jouw resultaten.

Studio Pilates
Elke van onze fitness Bladel studio beschikt over een reeks authentieke apparatuur. Met meer dan 500 bewegingscombinaties beschikbaar, biedt een een-op-een Studio Pilates-sessie de verscheidenheid om uw lichaam en geest betrokken te houden, zodat u zich nooit zult vervelen of een plateau zult raken.

Yoga studio
Meer dan de perfecte fase voor uw reis van lichaam en geest, onze Yoga Studio is ook uitgerust voor zware-klassen die uw prestaties met sprongen zullen verbeteren.

Boks studio
Onze bokslessen met hoge intensiteit delen een serieuze klap uit. of freestyle het op uw eigen tussen klassen. Hoe je het ook raakt, je zult onze geweldige uitrusting leuk vinden.

Fiets studio
Onze fietsstudio’s zijn theaters voor uw optreden. De onberispelijk ontworpen ruimtes zullen je energie geven, en Connected Cycling zal je statistieken van elke fiets naar je online account verzenden, zodat je je voortgang kunt volgen en de resultaten kunt verhogen.

Fitness Bladel